Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een speciale vrijwilligersvergadering

Zonnebloem afdeling

-Afscheid van onze vrijwilliger Hannie Westdorp. -25 jarig jubileum Annie v.d. Meer. -Resultaat loten verkoop.

Afscheid Hannie Westdorp.

Hannie is 10 jaar vrijwilliger geweest bij de afdeling Naaldwijk-Maasdijk. Samen met de andere Maasdijkse vrijwilligers vertegenwoordigde ze de Maasdijk. Hannie,  jammer dat je ons gaat verlaten maar hartelijk bedankt voor je inzet in de afgelopen 10 jaar. We wensen je samen met Lex en alle mensen om je heen nog heel veel mooie jaren toe.

25 jarig jubileum Annie v.d Meer.

Dubbel feest voor Annie. Het belangrijkste is dat Annie weer op de vergadering aanwezig is. Na een pittige periode van behandelingen, die soms heel heftig waren, is ze weer in ons midden. Onze voorzitter Corrie van Dijk spreekt Annie toe. In die 25 jaar heeft ze 12 jaar een bestuursfunctie gehad. Ook is er een tijd geweest dat ze 6 deelnemers bezocht. Nu zorgt ze, ook al een flink aantal jaren,  voor het Lief en Leed van onze afdeling. Met andere woorden; Annie heeft een groot ”Zonnebloem” hart. Tilly Goes, voorzitter van de Regio, is aanwezig om Annie de gouden insigne op te spelden en een plaquette erepenning en een oorkonde te overhandigen. Uiteraard ontbreken de bloemen niet. Tot slot bedankt Annie iedereen die haar gesteund heeft tijdens haar ziekte. Dat heeft haar heel goed gedaan.

Lotenverkoop.

Spannend moment!! Hoe is de lotenverkoop dit jaar verlopen? Onze coördinator Rina v.d Meer nodigt alle vrijwilligers van de loterijcommissie uit om naar voren te komen. Ze vertelt dat na de slotavond van de lotenverkoop er nog 300 loten over waren. Met haar bekende enthousiasme heeft ze samen met een paar andere vrijwilligers de laatste loten verkocht op het Industrie terrein. En het resultaat  mag er zijn. 10.000 loten zijn er verkocht! Geweldig!! Er is zelfs iemand van de W.O.S. aanwezig om Rina te interviewen. Dit gesprek is dinsdagochtend 23 mei 2017 uitgezonden op de W.O.S. radio, maar ook nog te horen op http://www.wos.nl/uitzending-gemist. Rina bedankt iedereen die meegeholpen heeft om dit fraaie resultaat te bereiken. En wij als bestuur zijn heel blij met zo’n loterij commissie.

Namens het bestuur Dicky vd Zande

 

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken