Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

"De Eeuw van Uw leven".

Zonnebloem afdeling

Partycentrum “De Binnenhof” was door de vrijwilligers omgetoverd tot een heuse theaterzaal.  De verwachtingen waren hoog gespannen. Zou het een gezellige theatermiddag worden?

En dat werd het!!  Nico Meijer en Maghen Hilgersum namen iedereen mee op reis naar de vorige eeuw, te beginnen in het jaar 1900. Door middel van liedjes, films en foto’s gingen we terug in de tijd. Ook passeerde de belangrijkste gebeurtenissen uit de 20e eeuw de revue. De liedjes o.a. van Louis Davids, Vera Lynn en liedjes uit Ja Zuster, Nee Zuster en uit de Sound of Music werden gezongen door Maghen. En wat een prachtige stem heeft Maghen. We stonden oog in oog met minister Colijn, Koningin Wilhelmina en een hippie, gespeeld door Nico Meijer. Ook een quiz ontbrak niet. Heel veel herkenbare  liedjes passeerden de revue.  De theaterbezoekers konden naar hartenlust meezingen en ook hun eigen belevenissen van de vorige eeuw vertellen. Het werd een heerlijke herkenbare nostalgische middag.

Met dank aan Theater in Feite, Aart v.d .Berg en de technicus die deze middag tot een succes maakten. En aan onze vrijwilligers die zorgden dat de theaterbezoekers niets te kort kwamen.

 

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken