Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Strandrups 2017

Zonnebloem afdeling

Op pad met de strandrups

Van 10 - 13 juli had de afdeling Naaldwijk/Maasdijk 4 ritten gereserveerd. Elke middag was de strandrups volgeboekt. Het weer werkte mee. De dagen waren bewolkt of stormachtig of het zonnetje scheen volop. Gelukkig is het droog gebleven op een paar spetters na. Om half 2 werd er vanuit Ter Heijde koers gezet  naar het strand. De rups werd bestuurd door 2 vrijwilligers van het Platform Gehandicapten Westland. Zo'n ritje over het strand is heerlijk. Men zit hoog en droog, voelt de wind door de haren, ruikt de zeelucht en ziet veel. Ook krijgt men geen zand tussen de tenen. Meestal rijdt de rups tot aan de Zandmotor. Hier wordt gestopt voor koffie of thee met wat lekkers erbij. Dan keert de rups en is na 2 uurtjes rijden weer terug. De deelnemers hebben ook dit jaar weer genoten. Dank aan de strandrupsvrijwilligers en Leonie Steenvoort voor de organisatie.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken