Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersdag

Zonnebloem afdeling

Een verrassende middag georganiseerd door Silvia en Mariska

Twee enthousiaste vrijwilligers, Mariska Olsthoorn en Silvia Reijgersberg hebben dit jaar het vrijwilligersuitje georganiseerd. Er werd om 13.00 uur verzameld bij de Ontmoetingskerk. De vraag was: kom met de auto, niet op de fiets. Dat was niet handig, want men ging niet met lege handen naar huis. Zo bleef het een verrassing, wat de middag zou brengen. Met een routebeschrijving gingen we op pad om uit te komen bij Flower Workshop ’t Keitje in Poeldijk. Nadat er een groepsfoto gemaakt was, stond er koffie en thee klaar met een mueslikoekje, gesponsord door Zorgbakkerij Het Blauwe Hek, waarvoor hartelijk dank. Hierna was het tijd om  met 49 vrijwilligers aan de slag te gaan. In een grote ruimte stonden op lange tafels allerlei materialen en bloemen klaar om een mooi herfststuk te maken. Iedereen zocht een plekje en luisterde aandachtig naar Alice van Zeijl, de eigenaresse, die stap voor stap uitleg gaf. Rustig gingen we aan het werk, terwijl er tussendoor volop ruimte was voor een praatje met elkaar. Halverwege dronken we nog een keer koffie en thee. Ook dat was erg gezellig. Na de pauze gingen we vrolijk verder en zagen de stukjes er steeds voller en fleuriger uit. Corrie, de assistente van Alice, liep ook rond en stak hier en daar regelmatig een helpende hand toe. Terwijl alle vrijwilligers achter een kleurig  eindresultaat stonden, bedankte  voorzitter Corrie van Dijk Alice voor deze fantastische middag, die ook voor een groot gedeelte door haar gesponsord was. Tevens werden Mariska en Silvia bedankt voor de organisatie van dit uitje. Het was een super middag, waarin we met elkaar lekker bezig waren en er ook gelegenheid was om eens met andere vrijwilligers kennis te maken.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken