Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingo in Maasdijk

Zonnebloem afdeling

De nieuwe locatie "De Hoeksteen"

Een flink aantal jaren zijn we te gast geweest in “De Prinsenhof” voor de jaarlijkse bingo in Maasdijk. Jammer genoeg was het niet meer mogelijk om na de verbouwing van “De Prinsenhof” deze locatie te gebruiken.  Maar er is een heel goed alternatief gevonden in Maasdijk; namelijk “De Hoeksteen”. En bingo is populair!  De Plusbus had zelfs capaciteitsproblemen omdat er zoveel mensen naar Maasdijk wilden. Maar Plusbus vrijwilligers, we zijn heel blij met jullie. Veel Zonnebloem deelnemers maken namelijk gebruik van De Plusbus. Het was weer een gezellige middag, met veel prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door de Maasdijkse en Naaldwijkse Middenstand/Bedrijven. Dit keer kregen we ook hulp van Laura, die in verband met haar Maatschappelijke Stage ons kwam helpen. En Laura, je deed dat geweldig. En de “De Hoeksteen” is een prima locatie met o.a. een grote ontvangsthal en een goede catering. We kijken weer terug op een gezellige Bingo middag.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken