Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rabobank Clubkas Campagne

Zonnebloem afdeling

31 oktober 2017, de avond van de bekendmaking van de winnaars van de Rabobank Clubkas Campagne

Na een gezellige bingomiddag met onze deelnemers en vrijwilligers in De Hoeksteen in Maasdijk, waren we uitgenodigd in Theater De Naald. De grote zaal was gevuld met afgevaardigden van 253 verenigingen uit het werkgebied van Rabobank Westland. Na een spetterend optreden van theatergroep All Inclusive werden de prijzen bekend gemaakt. Er werden cheques uitgereikt voor de origineelste inzendingen en er was een pitch tussen 3 verenigingen voor een extra bedrag. Hierna was het moment voor de top 3. Onder tromgeroffel werd “De Zonnebloem, afdeling Naaldwijk/Maasdijk” als eerste op het podium gevraagd. Directeur Gerard van Hoeven reikte ons een cheque uit met het schitterende bedrag van 1859,23 euro, de derde prijs. Iedereen die op onze afdeling heeft gestemd, heel hartelijk bedankt!! Dit bedrag wordt o.a. besteed aan ons 50 jarig jubileum volgend jaar. Ook natuurlijk Rabobank Westland, hartelijk bedankt! De 2e prijs was voor voetbalvereniging Lyra uit De Lier en de eerste prijs voor IJsvereniging Hard gaat ie, ook uit De Lier.

Na de uitreiking trad cabaretier Alex Ploeg op. Na afloop hebben we nog gezellig een drankje gedronken in de foyer. We kijken met veel plezier terug op deze avond.

Corrie van Dijk en Hélène Duijvesteijn.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken