Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmiddag bij De Zonnebloem

Zonnebloem afdeling

Een sfeervolle middag in De Binnenhof

 

In een mooi versierde zaal kwamen deelnemers en vrijwilligers bijeen voor de Kerstmiddag. Voorzitter Corrie van Dijk opende de middag en toonde de cheque van de Rabobank Clubkas Campagne. Zij bedankte voor de vele stemmen die op onze afdeling zijn uitgebracht. Na een kopje koffie/thee werd het koor Cantemus Domino van de St. Adrianuskerk voorgesteld. In dit koor zingen ook twee van onze bestuursleden mee, nl. Anneke Arkesteijn en Maria van Paassen. Het koor zong o.l.v. dirigent Ben Hillen en met pianobegeleiding van Louise Hillen, zowel voor als na de pauze, bekende Nederlandse kerstliederen. Ook werd er volop meegezongen door de aanwezigen. Tussendoor werden er toepasselijke gedichten en verhalen voorgelezen. In de pauze bedankte Corrie van Dijk onze vrijwilligster Thea Ballering. Zij had i.v.m. haar 55 jarig huwelijk met Ton voor heerlijke kerstkoekjes gezorgd. Na het optreden werd het koor bedankt en kregen de leden een kleine attentie aangeboden. Hierna werd onder het genot van een drankje een toast uitgebracht op  mooie kerstdagen.

Voor iedereen, deelnemer en vrijwilliger was er dit jaar een speciaal gemaakte kerstkaart met een foto van het natuurgebied “Solleveld”. Ook de uitnodiging voor de Nieuwjaarsborrel op donderdag 4 januari 2018 en de datum van ons jubileumfeest op 21 juni 2018 staan er in vermeld.

Voorzitter Corrie sloot de middag af. Zij bedankte alle aanwezigen voor hun komst, de vrijwilligers voor hun medewerking en wenste iedereen prettige feestdagen. Het bestuur kan terugkijken op een sfeervolle Kerstmiddag.

.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken