Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

KERSTCONCERT GRAND HOTEL HUIS TER DUIN

kerstconcert-grand-hotel-huis-ter-duin-e1fdc2f2-4469-4c17-aa58-94272b8731d5

1 december 2022 t/m 14 december 2024

Wegens het enorme succes van vorige jaren nodigt Huis ter Duin de Noordwijkse senioren weer uit voor een mooi kerstconcert. Voor 2022 volgt info later

In 2019 was Voor het 9e jaar Huis ter Duin het gratis kerstconcert door het Amsterdams Volkskoor gegeven. De ontvangst was gastvrij met een kopje koffie en na het concert was er een gezellig samenzijn met een drankje en heerlijke hapjes. Gasten werden vanaf 13.30 uur verwacht en werden feestelijk onthaald met een kopje koffie. De zaal was open om 14.30 uur en de voorstelling eindigde om 16.45 uur. Tijdens het concert was er geen pauze. 

De toegang was, zoals alle jaren, ook nu weer gratis. voor 2022 volgt later verdere info. datum nu nog onbekent.

 

 

 

 

Heb je zin om samen met je gast te komen om gezellig te genieten van deze middag,  ben je natuurlijk van harte welkom. Neem hiervoor contact op met Jan en Ineke van der Niet, Van de Mortelstraat 80 - tel. 071-3617172 of 06-22994824, waar ook de toegangskaarten zijn.  Aanmelden kan tot 9 december. 

Maar let op, op = op!

Hartelijke groeten, 

De Zonnebloem, afdeling Noordwijk

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Robert Pijnacker

0624520633
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals