Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

JAARVERGADERING UITGESTELD - VANUIT SECRETARIAAT

jaarvergadering-uitgesteld-vanuit-secretariaat-3620d377-a18b-46a1-a3db-26a8927938b0

23 april 2021 van 00:00 - 00:00 uur

ONZE JAARVERGADERING OVER 2020 IS VANWEGE DE CORONA BEPERKINGEN WEDEROM UITGESTELD TOT NADER ORDER IN OVERLEG MET HET BESTUUR - 23 april 2021 ( TECHNISCHE DATUM SYSTEEM)

ZODRA  WIJ  'GROEN LICHT' KRIJGEN ZAL HET BESTUUR EEN NIEUWE DATUM BEPALEN VOOR ONZE JAARVERGADERING!  DIT ALLEMAAL VANWEGE CORONA EN BESLUITEN VAN DE OVERHEID. OOK DAN KOMEN DE OVERIGE VERGADERDATA EN AKTIVITEITEN 2021. 

DE HULDIGINGEN VAN DE JUBILARISSEN ZIJN OOK UITGESTELD - ZIJ HEBBEN ECHTER HIERVAN EEN PERSOONLIJK BERICHT ONTVANGEN!

DE BESTUURSVERKIEZINGEN DIT JAAR ZIJN DE VOLGENDE LEDEN AFTREEDBAAR EN HERKIESBAAR: SJEF VAN GRIENSVEN, RIA HOEFNAGELS, YVONNE ONSTENK, EN JORIEN VELDHUIS. VRIJWILLIGERS WELKE INTERESSE HEBBEN IN 1 VAN DEZE BESTUURSFUNKTIES KUNNEN CONTACT OPNEMEN MET SECRETARIAAT JORIEN VELTHUIS, BIJ VOORKEUR VIA DE EMAIL. MELDING PER  MAIL 19 FEBRUARI JL. VIA SECR. JORIEN VELTHUIS: NU PER STEMBILJET KEUZE HERKIESBARE BESTUURSLEDEN VIA SCHRIFTELIJK INDIENEN VOOR 26 FEBRUARI AS. IN BRIEVENBUS ZONNEBLOEM PIETER DEKKERSSTRAAT! (GEEN NIEUWE KANDIDATEN AANGEMELD  EN GEEN INFO OVER ONLINE VERGADERING).

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Jorien Velthuis

06-31035218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk