Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

SPONSOR-ACTIVITEIT 31-12-2021

2019-10-31-afbeelding-tientjejpg

ONS 'TIENTJES ACTIVITEIT 2018-2021 IS TOT STAND GEKOMEN DOOR EEN GEWELDIGE SPONSOR WAT EXTRA RUIMTE GEEFT VOOR ONS BEZOEKWERK, ook in 2021

"Het tientjes project" 2018-2021,

In 2018 heeft een sponsor € 400,- gesponsord voor 'het tientjes project" dat aangestuurd wordt door de werkgroep bezoekwerk en zij bepalen wie daar voor in aanmerking komen.

Zij gebruiken het als een gast er eens helemaal door heen zit of het even niet meer zien zitten. Ook kan het dat er zoveel teleur-stellingen te verwerken zijn dat een verzetje van harte welkom is. 

Dan wordt een vrijwilliger of wijkhoofd met een gast op pad gestuurd om eens buiten de deur gezellig met z’n tweetjes een kopje koffie te gaan drinken om even op andere gedachten te komen. Even een adem pauze, dus even iets anders.

Mocht je als vrijwilliger een gast hebben waar van je denkt 'mijn gast' kan ook wel een keer gebruik zo’n verzetje gebruiken, neem dan contact op met Germiek van Rens of Ria Hoefnagels om het te bespreken.

Werkgroep bezoekwerk.

 

Jorien Velthuis

06-31035218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk