Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

UITSTAPJE NOORD-BRABANTS MUSEUM 03-09-2019

uitstapje-noord-brabants-museum-03-09-2019-70c3c713-1ef1-47aa-8600-de8ff0793ad8

3 september 2019 van 12:15 - 17:15 uur

Wordt aangeboden door "het andere Bedijfsuitje".

12:15 uur samenkomst bij Tango Jannes Zwijssenlaan. daarna vervoer naar 's-Hertogenbosch. Let op : Geen parkeermogelijkheid in Verwerstraat
13:00 uur ontvangst bij Noord Brabants Museum. Rolstoelen aanwezig
13:15 Koffie met gebak
14:00 uur rondleiding in twee groepen door het museum, waarbij de nadruk ligt op de historie van het gebouw. Slechts beperkte mogelijkheid om de collectie te bekijken.
16:00 uur afsluitend drankje met hapjes.
16:30 einde
17:15 alle gasten thuis gebracht.

Vrijwilligers/chauffeurs:
1. Rieky Nelissen
2. Marijke Monteny
3. Arie van Nuland

Antoinette van Dinther

0412-404904
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals