Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

25 april 2020

25 april 2020 werd Ad Hendriks door Ger Bulder, voorzitter van onze afdeling, een bloemetje overhandigd namens bestuur en vrijwilligers.

18 december 2019

Kerstviering bij tennis paviljoen te Werve

12 november 2019

Ouderwets smullen bij De Soete Suykerbol

6 september 2019

Op uitnodiging van de BankGiroLoterij kon Zonnebloem Oud-Rijswijk/Voorburg-West ‘gratis’ met de MuseumPlusBus naar het Cobra museum in Amstelveen

25 juli 2019

Zonnebloem Oud-Rijswijk/Voorburg-West te gast bij Ons Ideaal

6 juni 2019

Boottocht over de Kagerplassen

21 december 2018

Onze afdeling de Zonnebloem Oud- Rijswijk/Voorburg-West heeft voor haar gasten een Kerstviering in het Oude Raadhuis aan de Laan Hofrust georganiseerd.

15 november 2018

Op donderdag 15 november hebben een dertigtal gasten van de Zonnebloem Oud-Rijswijk/Voorburg-West kunnen genieten van een heerlijke High Tea bij restaurant van der Valk in Nootdorp.

20 september 2018

Het was een heerlijk dagje uit voor de vele gasten van onze Zonnebloemafdeling op de laatste zonnige zomerdag dit jaar.

29 juni 2018

Afgelopen vrijdag zijn wij met onze gasten van de Zonnebloem uit Rijswijk een dagje naar Avifauna geweest in Alphen aan de Rijn.

1 maart 2018

Op donderdag 1 maart, een koude dag, zijn wij (Zonnebloem Oud-Rijswijk/Voorburg-West) met 22 van onze gasten en 14 vrijwilligers naar Den Haag geweest om daar de tentoonstelling Art Deco te bekijken.

13 januari 2018

33 gasten en 25 medewerkers/chauffeurs konden op 20 december genieten van een bijzondere Kerstlunch. Locatie : het ROC Mondriaan aan de Koningin Marialaan in Den Haag.

15 november 2017

15 gasten en 15 medewerkers van de Zonnebloem Oud-Rijswijk/Voorburg-West hebben afgelopen woensdag een bezoek gebracht aan de kerstmarkt in Alphen a/d Rijn.

3 augustus 2017

Van Zonnebloem naar Terwebloem

26 juli 2017

Enkele medewerkers van onze afdeling hebben deze zomer zelf een leuk uitje voor hun gasten georganiseerd.

18 mei 2017

Voor donderdag 18 mei werd geen mooi weer voorspeld, maar de gasten van De Zonnebloem lieten zich gelukkig niet weerhouden om mee te gaan naar het mooie volkstuincomplex aan de Endehoekseweg

19 april 2017

Onze gasten hadden er geen moeite mee! Op een zonnige lentedag hebben wij met onze gasten heerlijk pannenkoek of poffertjes gegeten bij Restaurant Klein Seinpost in Kijkduin.

18 maart 2017

Dit jaar heeft ons regiobestuur een voorstelling georganiseerd voor gasten uit de regio Wilsveen: Voorburg, Rijswijk, Leidschendam en Zoetermeer.

23 december 2016

Wij hebben weer een gezellig Kerstfeest gevierd. Ditmaal voor het eerst in Wijkcentrum Stervoorde omdat de mooie zaal van Over de Boogaard niet beschikbaar was.

2 december 2016

Voor het eerst hebben wij een speciale Sinterklaaslunch georganiseerd in de Francois Vatelschool (Den Haag, Mariahoeve).Het werd een groot succes!

19 september 2016

Op maandag 19 september heeft onze Zonnebloemafdeling in samenwerking met afdeling Mid- Voorburg een groot aantal gasten uit Rijswijk en Voorburg een fijne dag bezorgd met een boottocht naar de Kaag.

19 mei 2016

Net als enkele jaren geleden zijn we weer naar dit leuke volkstuincomplex aan de Vliet geweest. Deze keer voor een picknick, die door een donatie van de KRO, gratis was. Het werd een groot succes.

19 januari 2016

Het was de eerste keer dat we met de Museum Plus- bus mee konden en dit culturele uitstapje werd een groot succes! De bus vervoerde het maximale aantal gasten en medewerkers:46.

18 december 2015

Wij hebben een heerlijk Kerstfeest kunnen verzorgen voor 40 gasten. In de mooie zaal van serviceflat Over de Boogaard kon de Zonnebloem Oud-Rijswijk/Voorburg-West 40 gasten verwelkomen.

15 oktober 2015

Ondanks het wat regenachtige weer hebben onze deelnemers aan de grachtentocht een heerlijke dag gehad.

5 september 2015

Een luisterrijke viering van het 25-jarig bestaan van de afdeling Oud Rijswijk/Voorburg West

19 augustus 2015

Onze afdeling probeert al enige tijd om kleinschalige uitstapjes te bevorderen, Dat is nu gelukt! Onlangs naar Hodenpijl, een landgoed in Schipluiden en nu dus ook naar Lommerrijck,

8 augustus 2015

Na de laatste medewerkersvergadering is er een foto gemaakt van aanwezige groep vrijwilligers.

24 juni 2015

Op woensdag 24 juni hebben zo’n dertig gasten van de Zonnebloem Oud-Rijswijk-Voorburg-West een uitstapje gemaakt naar Restaurant Buytenhout aan de Dobbeplas in Nootdorp.

16 april 2015

Op 16 april hebben wij met 25 gasten en 22 medewerkers een bezoek gebracht aan de Keukenhof te Lisse. Het werd een heerlijke dag!

5 juli 2014

Met de Zonnebloem naar Kijkduin. 25 gasten van de Zonnebloem Oud-Rijswijk/Voorburg-West zijn op 7 mei 2014 een gezellig dagje uit geweest naar de boulevard van Kijkduin.

16 juni 2014

Gasten en medewerkers van onze Zonnebloemafdeling hebben op 16 juni 2014 weer een heerlijk dagje uit gehad. Het weer had beter gekund, maar heeft toch het programma niet belemmerd.

18 januari 2014

Wij hebben gelukkig een prachtige nieuwe lokatie gevonden, want de zaal van het Oude Raadhuis is veranderd. In de moderne zaal van Over de Boogaard kregen we alle ruimte.

28 augustus 2013

Dit was op 28 augustus 2013 een heel leuk uitje voor onze vrijwilligers. Het was een gezellige en actieve dag bij jeu de boules club ABA, vlak bij het Rijswijkse zwembad.

1 januari 0001

Op donderdag 1 maart, een koude dag, zijn wij (Zonnebloem Oud-Rijswijk/Voorburg-West) met 22 van onze gasten en 14 vrijwilligers naar Den Haag geweest om daar de tentoonstelling Art Deco te bekijken.

1 januari 0001

Op donderdag 1 maart, een koude dag, zijn wij (Zonnebloem Oud-Rijswijk/Voorburg-West) met 22 van onze gasten en 14 vrijwilligers naar Den Haag geweest om daar de tentoonstelling Art Deco te bekijken

1 januari 0001

Op donderdag 1 maart, een koude dag, zijn wij (Zonnebloem Oud-Rijswijk/Voorburg-West) met 22 van onze gasten en 14 vrijwilligers naar Den Haag geweest om daar de tentoonstelling Art Deco te bekijken.

John Aarssen

070-2204163
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken