Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

25 april 2020 werd Ad Hendriks door Ger Bulder, voorzitter van onze afdeling, een bloemetje overhandigd namens bestuur en vrijwilligers.

Geheel coronaproof, dus alleen vergezeld van ega (max 3 personen) kreeg Ad een fraaie bos bloemen aangeboden voor zijn onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Deze eervolle onderscheiding werd Ad Hendriks verleend omdat hij, naast zijn inzet voor De Zonnebloem, op meerdere fronten een betrokken en actieve vrijwilliger is:

bij zijn kerk en de pastorie; waar hij zich inzet voor onder meer de bouwcommissie en de financiële commissie.

bij het Museum voor Volkenkunde; hier digitaliseerde hij jarenlang foto’s en afbeeldingen met documentaire waarde.

bij Vluchtelingen Werk Nederland; hij ondersteunt cliënten met taalondersteuning in de bibliotheek en bij hun integratie en arbeidsparticipatie.”

John Aarssen

070-2204163
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken