Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantieweek Bergeijk

Vakantieweek Bergeijk

Op maandag 7 oktober vertrok om 12.30 uur de bus vanaf De Rijper Eilanden naar De Putse Hoeve in Bergeijk. Na een voorspoedige reis werden we verwelkomd met koffie/thee en een heerlijk stuk vlaai en daarna kon iedereen naar zijn kamer om zich te installeren.

Nadat er een groepsfoto was gemaakt werd er een heerlijke maaltijd gebruikt. ’s Avonds was er tijd voor een spelletje.

 

Dinsdag 8 oktober ging er een groep na het ontbijt knutselen en een andere groep ging spelletjes doen. Toen de zon verscheen zijn er enkele gasten nog even naar buiten gegaan om een rondje te lopen en naar de ezels te kijken.

’s Middags zijn de meeste gasten naar Bergeijk gewandeld. Er is een kleine markt met een gezellig centrum waar we een kopje koffie/thee hebben gedronken.

’s Avond kwam zanger Tim Remie een huiskamerconcert geven. Zijn liedjes waren intens en emotioneel. Het lied ‘We hebben een woonboot’ kwam voorbij en al snel zaten verschillende vrijwilligers op de grond. Zelfs een van de gasten sloot zich erbij aan.

Het was een geslaagde en gezellige dag.

 

Woensdag 9 oktober stond er een tochtje met de bus op het programma. Bestemming: Kempenmuseum De Acht Zaligheden en kregen we uitleg hoe het museum tot stand is gekomen. Tijdens de koffie werd een film over de Kempische mens bekeken. Te zien was hoe er werd gewoond, gewerkt en geleefd. Na de koffie kon alles bekeken worden. Ook was te zien hoe en waar onderduikers verborgen werden.

Na de lunch werd met een gids de smokkelroute gereden.

’s Avonds was er Bingo en de meeste gasten gingen met een tevreden gevoel naar bed.

Een leuke, maar vermoeiende dag.

 

Donderdag 10 oktober werd er ’s morgens gewandeld en spelletjes gedaan. Na de lunch een spel met grote gele dobbelsteen en daarna werd er geknutseld of kon je lekker iets voor jezelf doen.

’s Avonds was er BBQ en daarna tijd voor voordrachtjes en gedichtjes.

 

Vrijdag 11 oktober Er mocht uitgeslapen worden, een uur extra!! Om 10.30 uur moesten de kamers leeg zijn en gingen we naar het restaurant voor de brunch. De meesten hadden wel trek en er werd flink gegeten. Na de brunch werd er een film vertoond van de feesten rond 400 jaar Beemster.

Rond 13.30 uur kwam de bus en nadat iedereen een plekje had gevonden gingen we op weg naar de Rijper Eilanden.

 

Het was een gezellige vakantie met een leuke groep gasten en vrijwilligers.

 

 

Evelien Kikkert

0299-431197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen