Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

- JORIS LINSSEN EN CARAMBA-

7 februari 2020 van 20:00 - 20:00 uur

Op vrijdag 7 februari 2020 is er in het Cardo theater een concert van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden.

Al meer dan 10 jaar zetten ze elke theaterzaal in vuur en vlam met hun aanstekelijke en hartstochtelijke tot Nederlandstalige liedjes bewerkte Mexicaanse muziek. Afgelopen seizoen stond dit vijftal al in Cardo, deze avond was een daverend succes!

Aanvang van dit concert is 20.00 uur, prijs € 7,50 p.p. en het is een zitvoorstelling en rolstoelgeschikt.

We hebben een beperkt aantal kaarten gereserveerd, en wie mee wil gaan dient zich vóór 15 december op te geven met het antwoordstrookje bij het secretariaat.

We willen proberen om met eigen vervoer van vrijwilligers deze voorstelling te bezoeken. Kunt u zelf voor vervoer zorgen dan kan de chauffeur tegen hetzelfde tarief van € 7,50 deze voorstelling bijwonen.

Het adres van Cardo is Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek. 

Antwoordstrook uit Nieuwsbrief 57 invullen en met € 7,50 c.q. € 15,00 inleveren voor 15 december 2019 bij het secretariaat. 

 

Henriëtte Pouwels

024-3973655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk