Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

- 70 JAAR ZONNEBLOEM GROESBEEK -

Op zaterdag 26 januari jl. is er extra aandacht geschonken aan onze Zonnebloem vrijwilligers.

Er was gekozen voor het thema: “Aandacht voor U als Vrijwilliger”. Veel vrijwilligers hadden zich opgegeven voor dit gezellig samenzijn bij de Oude Molen. Onder het genot van een hapje en drankje werd het een gezellige middag. Tijdens het openingswoord van de voorzitter werd er stil gestaan bij de geschiedenis van De Zonnebloem Groesbeek en werden de vrijwilligers hartelijk bedankt voor hun actieve inzet, want zonder vrijwilligers kan de Zonnebloem Groesbeek niets voor anderen betekenen. Tijdens en na een prima verzorgd buffet kwamen er vele verhalen voorbij over 70 jaar Zonnebloem. Met veel plezier en dankbaarheid kijken we terug op een zeer geslaagde middag.

Henriëtte Pouwels

024-3973655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk