Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

-VAKANTIE 2019 -

Deelnemers van de Zonnebloem, afdeling Groesbeek zijn van 16 tot en met 20 september weer op vakantie geweest deze keer in de accommodatie Fredeshiem in Steenwijk.

Acht gasten en een zestal enthousiaste vrijwilligers uit de Betuwe, waaronder een aantal verpleegkundigen hebben daar tijdens hun verblijf uitstapjes gemaakt naar onder andere de markt in Ommen, de prachtige OrchideeĆ«nhoeve in Luttikgeest en een zonnige rondvaart in Giethoorn. De avonden werden gevuld met muziek, spelletjes en gezellig samen zijn. 

Gedurende het verblijf van onze gasten was er ook een aantal zonnebloemgasten uit Hoogeveen/Sappemeer aanwezig. De organisatie hiervan had een tweetal artiesten geregeld waarbij onze gasten bij hun feestavond konden aansluiten. Een paar uurtjes gezellige, oude Nederlandse liedjes werden gepresenteerd waarbij volop meegezongen werd. Ook de lekkere maaltijden en de nodige drankjes hebben het geheel compleet gemaakt. De gasten hebben, mede door het prachtige weer volop genoten van deze dagen en waren zeer enthousiast en dankbaar voor de geweldige begeleiding en organisatie.

Henriëtte Pouwels

024-3973655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk