Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

- DAGJE DOESBURG - EEN SUCCES -

Op dinsdag 21 mei was er een “dagje uit” georganiseerd, voor de eerste maal in de geschiedenis door de beide besturen van de KBO en De Zonnebloem Groesbeek.

Dankzij de opbrengst van de Rabobank Clubkas 2018 was deze dag voor de deelnemers geheel gratis. Na loting gingen er 58 mensen mee naar Doesburg. De bus vertrok om 10.30 uur vanaf de Meent. Bij aankomst in Doesburg kon men van koffie/thee met heerlijk appelgebak genieten. Inmiddels waren er twee grote paardentrammen gearriveerd, die door een drietal Fjord paarden werden voortgetrokken om een  rondrit door Doesburg te maken. Na de lunch zijn we naar het Mosterdmuseum, tevens mosterdfabriek gelopen. We kregen uitleg over de fabricage van mosterd door een man die reeds lang werkzaam was in deze industrie. Via de fabriek zijn we naar het winkelhofje gelopen aan de achterzijde van de mosterdfabriek: een leuk pittoresk hofje met leuke winkeltjes. Van hieruit zijn we naar de bus gegaan die bij de grote kerk in Doesburg stond voor de terugreis naar Groesbeek.

Wij danken het bestuur van de KBO, met name Anny Eijmers voor de fijne samenwerking.

Henriëtte Pouwels

024-3973655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk