Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

- RABOKAS CLUBKAS CAMPAGNE -

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne (R.C.C.)? Met de R.C.C. ondersteunt de Rabobank Rijk van Nijmegen het verenigingsleven in de regio.

Dit doen zij door stemmen uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen op een bepaalde vereniging, des te hoger de financiële bijdrage voor de vereniging.

De bank stelt een gedeelte van haar winst beschikbaar, dit jaar is dat € 250.000, - . De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

Wie kunnen stemmen?
Alle leden/klanten die op 1 april 2019 lid zijn van de Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen en mogen stemmen. Hiervoor ontvangen de leden op dinsdag 14 mei per post een stemkaart met een unieke persoonlijke stemcode. Tussen 14 en 29 mei brengen zij via een stemsite (internet) hun stem uit op de deelnemende verenigingen.
Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen. Als familie, kennissen en vrienden lid zijn van de Rabobank mogen zij stemmen en ons verzoek is dan ook: Stem op De Zonnebloem regio Groesbeek!
Dus roep familie en bekenden, die lid zijn van de Rabobank, graag op om een stem uit te brengen. Als u geen lid bent, maar u heeft wel een rekening of u maakt gebruik van de diensten van de Rabobank: meldt u zich aan vóór 1 april 2019 en u bent direct lid en stemgerechtigd.
Bij voorbaat dank voor uw stem(men).

Henriëtte Pouwels

024-3973655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk