Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

- LOTERIJ ZONNEBLOEM 2019 -

De Zonnebloemloterij is ook het vorig jaar weer goed verlopen.

Ruim 100 vrijwilligers hebben 6000 loten verkocht waarvoor onze hartelijke dank. Zonder jullie hulp zou dit niet lukken.

Met de opbrengst van de loterij kunnen we weer mooie activiteiten voor onze gasten verzorgen. De Zonnebloem Groesbeek verloot al enige jaren onder alle verkopers tweemaal een leuk prijsje, de “Theo Mulders” prijs.

Dit jaar zijn de gelukkigen: mevr. Marian Arents en dhr. Willy van Loon.
De uitslag van de loterij heeft inmiddels in de Rozet gestaan. Mocht u deze gemist hebben dan is die ook nog na te lezen op de site van De Zonnebloem.

Het is belangrijk dat we in alle straten van Groesbeek, Berg en Dal, Heilig Landstichting, Breedeweg, Sionsheuvel en De Horst loten kunnen blijven verkopen. Vrijwilligers die loten willen verkopen zijn van harte welkom. Hebt u in de maanden mei en juni een paar uurtjes om ons te helpen, dan zou dat voor De Zonnebloem heel fijn zijn.

Opgeven kan bij het secretariaat: Henriette Pouwels tel. 397 3655 of via mail: zonnebloemregiogroesbeek@gmail.com of bij Sjaak Bons tel. 397 6046 of Riny Cillessen tel. 06 1453 4271

Henriëtte Pouwels

024-3973655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk