Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

- VOOR DE VRIJWILLIGERS -

Beste vrijwilligers,

Doordat er vrij vroeg in het voorjaar strenge Coronamaatregelen werden afgekondigd, waren we gedwongen om de geplande activiteiten voor 2020 te schrappen. Er waren geen mogelijkheden meer om een fatsoenlijke activiteit te organiseren. Voor u als vrijwilliger was het dit jaar lastig omdat u geen oproepen kreeg om te helpen bij diverse activiteiten zoals velen van u gewend zijn. Het aantal nieuwsbrieven dat jaarlijks wordt uitgebracht werd ook aanzienlijk verminderd, dus u ging minder naar uw gasten toe. Vanuit het bestuur is er grote waardering voor uw jaarlijkse inzet op welk gebied dan ook, en wij zijn u daarvoor zeer erkentelijk. Velen van u hebben begrip voor de ontstane situatie waarin Zonnebloem Groesbeek verkeert, daarvoor zijn wij u dankbaar. Ook een woord van waardering voor de vrijwilligers die gasten telefonisch hebben benaderd en toch op die manier contact onderhielden. Laten we hopen dat we volgend jaar weer enkele activiteiten mogen organiseren waarbij u hulp welkom is. Tot slot wens ik u veel gezondheid ook voor uw naasten en vertrouw erop dat u de Zonnebloem Groesbeek ook volgend jaar trouw blijft.

Teun van Grinsven, voorzitter

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Henriëtte Pouwels

024-3973655
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk