Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Verdiepingscursus Bezoekwerk 10 september 2016!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Verdiepingscursus Bezoekwerk 10 september 2016

 

In de Verdiepingscursus Bezoekwerk diepen we verschillende onderdelen rondom het bezoekwerk uit. Daarbij houden we rekening de praktijkervaring van de deelnemers. De doelgroep van de Zonnebloem en de kansen voor het bezoekwerk door recente maatschappelijke ontwikkelingen en beleidslijnen komen aan de orde. Ook oefenen we met communicatieve vaardigheden met de deelnemer: actief luisteren en vragen stellen. En het behouden of vergroten van onze motivatie voor het vrijwilligerswerk krijgt aandacht.

Verder aan de orde komt de doelgroep van de Zonnebloem en de kansen voor het bezoekwerk door recente maatschappelijke ontwikkelingen en beleidslijnen. Tot slot bekijken we hoe je als bezoekvrijwilliger concreet invulling kunt geven aan betekenisvol ontmoeten in het bezoekwerk. En hoe behouden of vergroten we onze motivatie voor het vrijwilligerswerk ?  

Vrijwilligers geven bij het secretariaat van de afdeling aan dat zij interesse hebben in de cursus onder nummer 636.78.39 of via de mail. Zodra er zich binnen de regio genoeg vrijwilligers hebben aangemeld, vraagt het regionaal bestuurslid bezoekwerk een cursus aan bij het Dienstencentrum van het Nationaal Bureau.

Programma

Doelgroep van de Zonnebloem

Kansen voor het bezoekwerk

De wensen van de gast: actief luisteren en vragen stellen

Behouden en vergroten motivatie

Tineke Teunen

020-6647693
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken