Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Zonnebloemvrijwilligster ontvangt Lintej

image1jpeg

Dini Korevaar ontving uit handen van de Haarlemse burgemeester een koniklijke onderscheiding. Dini kreeg haar onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor onder andere de Zonnebloem. Dini Korevaar bezoekt wekelijks gasten en zij begeleidt bij activiteiten.

Dini, heel hartelijk gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding.

Frank Habraken

023-5245616
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken