Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Vakantie in de Arendshoeve - 9348

vakantie-in-de-arendshoeve-26726360-ce4d-448a-88ee-5c27156305fa

16 september t/m 20 september 2018

Middenin de Krimpenerwaard, in Bergambacht, vlakbij Rotterdam en Utrecht, vindt u De Arendshoeve.

Ook dit jaar organiseert de Zonnebloem in de Stad Utrecht een vakantie voor mensen met een fysieke beperking. 7 deelnemers en 4 vrijwilligers gaan van 16 tot 20 september naar “Hotel de Arendshoeve” in Bergambacht. Met onze deelnemers wordt een mooi programma samengesteld, zodat het wederom een niet te vergeten vakantie wordt.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk