Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek Nationaal Militair Museum Soesterberg

bezoek-nationaal-militair-museum-soesterberg-6020d539-58ce-4f11-84de-c32a6fa7a7c1

23 oktober 2019 van 10:15 - 16:00 uur

Een activiteit met een mannelijk thema waarvoor natuurlijk dames ook van harte welkom zijn!

We vertrekken gezamenlijk om 10.15 uur uit Utrecht. Na aankomst en koffie in Soesterberg start een rondleiding van ca. 1 uur zijn en er is nog voldoende tijd om het museum op eigen houtje te ontdekken. Uiteraard is er ook een gezamenlijke lunch. Na aanmelding volgt een bevestigingsbrief met het volledige programma, de opstapplaats en de betalingswijze. Gelieve bij aanmelding vermelden of u rolstoelafhankelijk bent en of u dieetwensen heeft. Meer informatie vindt u ook in het programmaboekje nr. 2 2019.

U dient zelf voor (taxi)vervoer te zorgen naar het vertrekpunt van de bus. Dat geldt ook voor wanneer de bus weer aankomt in Utrecht.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk