Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Nationaal Militair Museum Soesterberg

bezoek-nationaal-militair-museum-soesterberg-6020d539-58ce-4f11-84de-c32a6fa7a7c1

23 oktober 2019 van 10:15 - 16:00 uur

Een activiteit met een mannelijk thema waarvoor natuurlijk dames ook van harte welkom zijn!

We vertrekken gezamenlijk om 10.15 uur uit Utrecht. Na aankomst en koffie in Soesterberg start een rondleiding van ca. 1 uur zijn en er is nog voldoende tijd om het museum op eigen houtje te ontdekken. Uiteraard is er ook een gezamenlijke lunch. Na aanmelding volgt een bevestigingsbrief met het volledige programma, de opstapplaats en de betalingswijze. Gelieve bij aanmelding vermelden of u rolstoelafhankelijk bent en of u dieetwensen heeft. Meer informatie vindt u ook in het programmaboekje nr. 2 2019.

U dient zelf voor (taxi)vervoer te zorgen naar het vertrekpunt van de bus. Dat geldt ook voor wanneer de bus weer aankomt in Utrecht.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk