Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

High Tea

24 september 2019 van 14:00 - 17:00 uur

Aankondiging: In samenwerking met Randstad Utrecht organiseren we een High Tea.

Door ons contact met Randstad (vestiging Utrecht) ontstaat de mogelijkheid om in samenwerking met hen een extra activiteit in het komende najaar te organiseren. Tezamen met een aantal medewerkers van Randstad organiseren we op 24 september een High-Tea voor een groep van max. 50 deelnemers. Meer informatie over deze activiteit zoals over de locatie en precieze tijden volgt binnenkort.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk