Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantie Arendshoeve in Bergambacht

Zondag 16 september was het zover, 6 gasten en 4 vrijwilligers gaan naar Hotel de Arendshoeve in Bergambacht voor een vakantie van 5 dagen.

Alle gasten werden thuis opgehaald, met een grote bus of met de Zonnebloem auto.

Hotel Arendshoeve is een prachtig hotel met mooi uitzicht op de molen, ruime kamers, mooi restaurant en een eigen activiteiten ruimte.

We hebben deze week een paar mooie excursie gemaakt, zoals naar Avi Fauna in Alphen aan de Rijn geweest, prachtige vogels en pinguïns en een interessante vogel demonstratie, en naar Kinderdijk, gevaren op de boot bij de 19 prachtige oude molens, en natuurlijk ook de souvenirwinkel bezocht.

Verder hebben we natuurlijk gezellig gewinkeld in het dorp, een beauty middag gehouden met een kapster, nagels lakken enzo, en creatief bezig geweest met verf en kwasten.

We hadden schitterend weer, daardoor hebben we veel op het terras zitten genieten. Er was ook nog tijd om lekker te zwemmen in het warme zwembad bij het hotel. In de avond werd er vaak een spelletje gedaan.

Gasten en vrijwilligers hebben genoten, dit was het eerste jaar dat er met een kleine groep op vakantie werd gegaan, en dat is heel goed bevallen.

 

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk