Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Werving vrijwilligers

Vanaf 6 september organiseert Zonnebloem Utrecht een grootschalige vrijwilligerswerving via social media gedurende drie weken.

Zonnebloem Utrecht-Stad is met bijna 100 vrijwilligers actief voor onze deelnemers/gasten in de stad. Eén van die vrijwilligers is Sylvie Dorn. Zij legt uit wat maakt dat zij haar vrije tijd voor een deel inzet voor de Zonnebloem. "

Voor mij was de reden om vrijwilliger bij de Zonnebloem te worden vrij simpel; ik had wat tijd over en ik wilde wat betekenen voor de mensen in mijn buurt die het nodig hebben. Ik was een jaar eerder in Utrecht komen wonen en het leek mij een leuke manier om de stad en haar inwoners te leren kennen. Als bezoekvrijwilliger maak ik iedere week een wandelingetje met een deelnemer van de Zonnebloem. Zo komt zij weer even buiten en kletsen we over wat er die week gebeurd is. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten te organiseren waar de mensen naar uit kijken. Voor ons is het soms vanzelfsprekend om erop uit te gaan, maar voor de deelnemers van de Zonnebloem niet en dat maakt het verschil. 

Als je belangstelling hebt om je in te zetten voor mensen met een fysieke beperking en graag zelf iets doet aan hun (dreigende) vereenzaming komen we graag met je contact.

Vanaf 6 september start een grootschalige wervingscampagne vrijiwlligers via social media. Drie weken lang benaderen we o.a. facebookgebruikers in Utrecht met vraag of zij zich als vrijwilliger willen inzetten. Als vrijwilliger in het 1 op 1 contact en/of groepsactiviteiten. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die werkzaamheden willen coordineren en/of organiseren. Wellicht stellen vrijwilligers hun kennis en ervaring beschikbaar voor het besturen van onze afdeling.

Leonie Bosklopper

06-83517243
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk