Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Rederij Rembrandt, Leiden

Zonnebloem afdeling

Rondvaart door de Leidse grachten, onder de lage bruggen door, in een open boot.

Grote boten zijn geschikt voor alle weertypen. Overdekt en verwarmd, geheel of gedeeltelijk geopend naar gelang het weer dit toelaat. Aangezien wij in Leiden onder zeer lage bruggen doorvaren hebben wij geen stahoogte aan boord. Het is mogelijk om eventueel uw catering aan boord door ons te laten verzorgen maar het staat u ook vrij zelf uw catering mee aan boord te nemen. Wij rekenen bij zelf verzorgde catering €25,00 schoonmaakkosten. De vaartijd die berekend wordt is vanaf de Blauwpoortshaven tot wij weer terug zijn op onze thuishaven. Stap met uw gezelschap op in één van onze klassieke rondvaartboten en laat u door onze ervaren schippers langs de mooiste Singels en grachten varen. Tijdens de vaart word u verteld over de rijke historie van Leiden

Sabine Boons

06-37338438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Evenementen en festivals