Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligers voor de regiovakantie gevraagd

Zonnebloem afdelingsnieuws

We zoeken nieuwe vrijwilligers voor de regiovakantie in 2016. Heb je belangstelling, laat het ons vóór 1 december a.s. weten.

Ook bij de groep vakantievrijwilligers stijgt de gemiddelde leeftijd. We zoeken dus verjonging. Wij vragen alle vrijwilligers eens serieus na te denken over meehelpen tijdens de regiovakantie. En als je zelf niet in staat bent mee te gaan, probeer dan iemand in je omgeving te vinden die ervoor in aanmerking kan komen.

Van een vakantievrijwilliger wordt wel het nodige gevraagd. Je moet fysiek en geestelijk in staat zijn aan een Zonnebloemvakantie deel te nemen en bijv. langdurig een rolstoel kunnen duwen. Je hebt zelf geen vakantie, je bent aan het werk voor de gasten, maar dat is wel altijd erg gezellig.

Ook verpleegkundigen en verzorgenden kunnen we goed gebruiken. We willen immers gasten met een grote zorgzwaarte meenemen.

Is dit iets voor jou, of voor iemand die je kent? Geef het vóór 1 december door aan Sjaak Spann, sjaakspann@gmail.com . Je hulp wordt zeer op prijs gesteld!

Voor meer informatie over de regiovakantie 2016, zie onderstaande link.

Sabine Boons

06-37338438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Evenementen en festivals