Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Joke van den Berg en Jan van Abswoude in het goud!

Zonnebloem afdelingsnieuws

De afdeling Leiden Noord / Merenwijk heeft gisteren twee gouden jubilarissen in het zonnetje gezet.

Jan van Abswoude is 25 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem. Hij heeft in die jaren zo'n 50 à 60 gasten bezocht, is diverse keren actief geweest als vakantievrijwilliger, en heeft jarenlang ervoor gezorgd dat de rolstoelen klaarstonden als ze nodig waren voor de activiteiten. Ook Joke van den Berg is nu 25 jaar vrijwilliger, en heeft eveneens een indrukwekkende staat van dienst: vele jaren bezoekwerk, 16 keer vakantievrijwilliger, veel activiteiten georganiseerd. Joke is nu bestuurslid van de afdeling, belast met bezoekwerk en ook organisator van activiteiten.
Beide jubilarissen ontvingen van regiovoorzitter Fons Lemmens het gouden Zonnebloem-insigne en hij bedankte hen voor alles wat zij door de jaren heen voor de gasten en hun collega-vrijwilligers hebben gedaan.

Sabine Boons

06-37338438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Evenementen en festivals