Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Spetterende musicalvoorstelling

Zonnebloem afdelingsnieuws

Twee Zonnebloemregio's hebben samengewerkt om de deelnemers een voorstelling van bekende musicalliedjes voor te schotelen.

Zaterdag 9 april hebben we volop kunnen genieten van een optreden van musicalgezelschap Otis uit Leiden, dat speciaal voor deelnemers van de Zonnebloem uit Kaag & Braassem en de Vlietstreek werd gegeven. Op het programma stonden bekende Amerikaanse musicalliedjes, uit o.a. Fame en West Side Story, en hoogtepunten uit "De Jantjes".
Ruim 300 deelnemers vulden de zaal van het Rijnland Lyceum in Oegstgeest. Ik heb achteraf veel reacties van deelnemers gehoord: men vond het prachtig, en dat vond ik zelf ook. De artiesten hadden zichtbaar plezier in hun optreden, en in de zaal kon je dat goed merken. Dit najaar wordt de voorstelling opnieuw opgevoerd, voor Zonnebloemdeelnemers van de Bollenstreek.
De vaste fotograaf van Otis, Sander Chandon Janssens, heeft de foto's geleverd. Voor wie meer wil weten over het musicalgezelschap: klik op onderstaande link.

 

 

Sabine Boons

06-37338438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Evenementen en festivals