Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Laatste voorbereidingen voor de wervingsactie

Zonnebloem afdelingsnieuws

26 juni Lakenfeesten Leiden, Haarlemmerstraat hoek Lange Mare, bij de actiestand van de Zonnebloem

Voor de wervingsactie van regio de Vlietstreek op 26 juni a.s. tijdens de Lakenfeesten in Leiden worden nu de laatste voorbereidingen getroffen. Er is een kraam besteld, de banner wordt opgesteld, er is foldermateriaal, nieuwe vacatureteksten,en gisteren, 20 juni, zijn de vrijwilligers die meedoen gebriefd en ze zijn er helemaal klaar voor. De weersvooruitzichten voor a.s. zondag zijn ook goed.

We mikken op 20 nieuwe vrijwilligers. Dat is hoog gegrepen, maar we gaan het serieus proberen. We weten dat ze er zijn, we moeten ze alleen nog bij de Zonnebloem aan de slag zien te krijgen.

En tegelijk gaan we geld inzamelen, deels met de verkoop van (rijk versierde!) cupcakes, deels met de verkoop van loten. Het geld dat we inzamelen reserveren we voor een regionale activiteit die we in 2017 willen organiseren. Misschien wel met een aantal nieuwe vrijwilligers, je weet maar nooit!

Sabine Boons

06-37338438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Evenementen en festivals