Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwe voorzitter bij Regio De Vlietstreek

'De Zonnebloem moet meer bekend worden in Leiden'

In de vergadering van 1 februari heeft de vergadering ingestemd met het aantreden van Michel van Hamersveld als nieuwe voorzitter. Een aantal jaren heeft onze penningmeester Jan Bruinsma deze rol op zich genomen naast zijn eigen taak. We zijn heel blij dat we nu een enthousiaste nieuwe voorzitter hebben.

Michel komt uit Leiderdorp en is met veel enthousiasme gestart. Zijn speerpunt is het 'bekend maken van de Zonnebloem' in de Leidse Regio. Hierbij wil hij de mogelijkheden van deze tijd inzetten; de websites van de afdelingen opzetten, facebook, instagram gaan gebruiken. 

We zijn heel blij met zijn komst. De Zonnebloem kan wel wat PR gebruiken om te laten zien wat er allemaal georganiseerd wordt in en om Leiden. Ook zijn de nieuwe media een prima plek om weer nieuwe gasten en vooral nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Welkom Michel!!

Sabine Boons

06-37338438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Evenementen en festivals