Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubilarissen bij de Zonnebloem Afdeling Rheden-De Steeg

Donderdag 12 december tijdens de laatste afdelingsvergadering van het jaar 2018 zijn er twee vrijwilligers in het zonnetje gezet. Voor zowel Hannelore Jansen als Bertus Godwaldt was het een verrassing dat de voorzitter Wouter van den Bosch het woord tot hen richtte. Beide vrijwilligers zijn inmiddels 10 jaar actief bij de Zonnebloem afdeling Rheden-De Steeg, dus reden genoeg om daar bij stil te staan. De voorzitter prees hen om hun inzet bij de diverse activiteiten en hun inbreng bij de vergaderingen. Hij benadrukte dat het bestuur hiermee erg blij is en hoopt dat zowel Hannelore als Bertus nog vele jaren actief zullen blijven bij de Zonnebloem. Daarna kregen beide jubilarissen het mooie Zonnebloemspeldje met de bijbehorende oorkonde. Felicitaties en een fleurige bos bloemen maakte de feestelijkheden compleet.

Nolly Wildekamp

026-4954114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk