Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Cuneradag

Op zaterdag 9 juni 2018 wordt weer de jaarlijkse Cuneradag gehouden. De Zonnebloem afdeling Rhenen / Achterberg / Elst Ut. zal ook dit jaar aanwezig zijn.

In de Zonnebloemkraam op de Cuneradag kunt u langskomen voor informatie over onze activiteiten. Ook zullen wij loten en stroopwafels te koop aanbieden. De opbrengst hiervan wordt gebruikt voor het organiseren van activiteiten voor onze gasten.

Berty Lucas

0317-617262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk