Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

NIEUWJAARSBIJEENKOMST

20200114nwjrjpg

Rond 1 uur worden de gasten door medewerkers van de Zonnebloem verwelkomd en weldra is de zaal achterin de Boodschap gevuld met 37 gasten en 27 medewerkers.

Er is een aardige poging gedaan om de zaal een beetje warm aan te kleden, maar uiteindelijk bepalen de mensen toch de sfeer.

Hoewel de belangstelling voor deze middag niet overweldigend te noemen is, zit die sfeer er meteen in en dat is zeker mede dank zij het optreden van ERIK POTTERS. Natuurlijk komen de mensen bijeen om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar en even bij te praten, maar Erik Potters, Onzen Erik ofwel Znerik, zoals hij zijn eenmansbedrijf op facebook noemt, geeft daar met zijn liedjes en muziek nog een extra sfeervol tintje aan. De mensen genieten en zingen mee. Erik zingt, maakt nieuwe teksten op bekende melodieën en hij praat. Hij praat over vroeger thuis in Oisterwijk, waar ze thuis bij zijn oma ( een groot gezin! ) buiten op een stenen tafel in bad gedaan werden. Hij praat op een gezellige manier zijn liedjes van vroeger en heden aan elkaar en laat de mensen lachen. Zijn muziek tovert hij uit zijn prachtige, zelf gebouwde piano/orgel. Even probeert hij Tonny van Dongen nog te strikken om als zangeres op te treden en hij maakt een dansje met een dame, die net opgestaan is om naar het toilet te gaan. Hij krijgt uit de zaal een compliment voor zijn mooie stem. Iedereen geniet in deze ontspannen sfeer, waarin de middag om vliegt. Natuurlijk ontbreken de koffie/thee aan het begin en het drankje in de pauze niet. Pro Tuijtelaars, de voorzitter, heeft met een fraai gedicht de middag geopend en iedereen het allerbeste voor het komende jaar toegewenst. Voor de gasten is dit tevens zijn laatste optreden in de functie van voorzitter, want op 11 februari zal hij deze functie neerleggen. Wilhelmien van der Heijden, secretaris, maakt van de gelegenheid gebruik om hem namens alle zonnebloemgasten te bedanken voor zijn waardevolle, belangenloze inzet en onderstreept haar woorden met een fraaie bos bloemen.

Marie-José Wagemakers

0161-226157
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk