Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Overzicht bestuursleden Rijnwoude-Zuid

Zonnebloem afdelingsnieuws

Het bestuur van de Zonnebloem, afdeling Rijnwoude-Zuid Bij elk van de hierna genoemde personen kunt u terecht met vragen of opmerkingen.

Mieke Kortekaas, voorzitter
(06) 129 18 129
miekekortekaasdejong@planet.nl
 
Henny Tooten-van de Laar, secretaris
0172) 58 63 40
secretariaatzonnebloem@tooten.nl
 
Gerard de Graan, penningmeester
(0172) 58 93 78
zonnebloem@degraan.com
 
Nel Boevé, bestuurslid
(079) 331 38 78
boevenel@xs4all.nl
 
Margôt Koolmees, bestuurslid activiteiten
(0172) 58 87 62
margot.koolmees@gmail.com
 
Cécile Weerheim, bestuurslid activiteiten
(0172) 58 86 35
koosweerheim@casema.nl
 
Mieke den Haan, bestuurslid bezoekwerk
(0172) 58 87 37
miekedenhaan@ziggo.nl
 

 

Lieke van Bennekom

071-5327668
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken