Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Winterbuffet bij de Biesterij

winterbuffet-bij-de-biesterij-2e20e953-fe6d-4636-a6f9-7d8eb189f4d0

31 januari 2019 van 17:00 - 18:30 uur

De vrijwilligers maken een heerlijke winterse maaltijd voor u klaar. Een gezellige en smakelijke avond. Incl. consumptie voor 10,00 euro. Aanmelden voor 17 januari.

"Voor herhaling vatbaar"   En dat gaat gebeuren.

Dat is wat één van de Zonnebloem gasten enthousiast riep na de stamppot-avond in januari 2018 bij de camping de Biesterij in Rijssen.

Na een hartelijk welkom werd begonnen met een kopje koffie. Iedereen had al snel een gezellige plek gevonden en het kletsen begon. De aansluiting, de gezelligheid en het er lekker even uit zijn waren de redenen om (weer) opgehaald te worden. Daarnaast de ervaring dat het stamppotbuffet elk jaar verrukkelijk is!

Niet alleen de Biesterij was zo vriendelijk hun locatie ter beschikking te stellen, ook de  vrijwilligers die hebben staan koken maakte het tot een succes.

Vooraf een heerlijke erwtensoep en daarna keuze uit: boerenkool, andijviestamp en zuurkool met veel soorten vlees. Van alles wat kon natuurlijk ook en dit deden de meeste. Er werd gesmuld, gepraat en gelachen. Een lekker toetje maakte de avond compleet en in volle tevredenheid en enthousiast over de avond en de locatie werd iedereen weer netjes thuisgebracht.

Een heel gezellige en smakelijke avond. Inclusief consumptie voor 10,00 euro.

Opgave bij Ria Muller tel. 0548 543385 of Marijke den Elzen tel. 06 405 33 40

Wim Muller

0548543385
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk