Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst voor alle gasten

nieuwjaarsbijeenkomst-voor-alle-gasten-edc0d852-1727-499f-8a18-5765a00b8a68

22 januari 2020 van 14:00 - 16:30 uur

Op woensdagmiddag 22 januari hebben we een gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst voor alle gasten uit Hintham. Een drankje en een hapje, muziek en natuurlijk de loterij!

Bij Nimrod komen we deze middag bij elkaar om elkaar Nieuwjaar te wensen en om een nieuw zonnebloemjaar te openen. Het jaar waarin wij als afdeling 40 jaar bestaan! Dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren, maar niet vandaag. Vandaag is er wel muziek, om op mee te deinen, mee te zingen of zelfs om een dansje te wagen. Verder beginnen we met koffie en gebak, is er later een drankje en een hapje en natuurlijk zijn we weer heel veel schitterende prijzen en prijsjes te winnen in onze loterij. Voor 0 cent koop je al een lootje!  Voor deze middag vragen we een bijdrage van 2 euro 50. 

De deur gaat om 13.30 uur open en tegen 16.30 uur weer dicht: Wees welkom!

 

 

Peter van Griensven

06-22281232
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?