Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Prima opbrengst RABO-clubkascampagne

We hebben erg ons best gedaan om stemmers te werven in Hintham. En dat heeft succes gehad!

Op 4 oktober 2018 mocht Dili, onze penningmeester, uit handen van Rabo-medewerker Jenny een cheque van ruim 600 euro ontvangen. Daar zijn we erg blij mee. Het zorgt ervoor dat we het komende jaar weer een daguitje met onze gasten kunnen plannen. Daguitjes vragen immers om veel vrijwilligers die bv de rolstoelen kunnen en willen duwen en ook voor hen moeten kosten gemaakt worden. Die kunnen we nu mooi vanuit deze prijs bekostigen.

We hebben er ook wel erg ons best voor gedaan om stemmen te winnen. Halverwege augustus hebben we met een groot aantal vrijwilligers zonnebloemen gemaakt, die we bij ons eigen winkelcentrum hebben uitgedeeld om mensen te wijzen op de actie en hen aan te zetten ook op ons te stemmen.

We gaan nog even goed nadenken waar we onze gasten een groot plezier mee kunnen doen, maar dat we er in 2019 weer op uit gaan, is een ding dat zeker is!

 

Peter van Griensven

06-22281232
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?