Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Hintham bestaat 40 jaar

In maart 1980 werd de Zonnebloemafdeling Hintham opgericht. In mei 2020 gaan we ons 40 jaar bestaan vieren: met onze gasten, onze vrijwilligers en met de wijkbewoners!

We zijn druk bezig om een mooi feestje te organiseren op zondag 3 mei 2020. Tenslotte mag een 40 jarig jublileum best herdacht worden. Bovendien zetten we dan ook een aantal vrijwilligers in het zonnetje, want zonder hen zouden onze gemiddeld 45 gasten geen bezoek krijgen en niet aan de gevarieerde en leuke uitstapjes kunnen deelnemen. 

Maar we zijn niet alleen, we zitten in een levende wijk, Hintham. een wijk waarin misschien nog wel meer potentiële gasten wonen of waar nog meer en liefst ook wat jongere vrijwilligers te vinden zijn. Daarom gaan we onszelf op deze dag ook laten zien aan de wijkbewoner.

De exacte inhoud van ons feestje is nog even geheim: er wordt aan een mooi programma gewerkt en we zijn op zoek naar sponsors. Natuurlijk leest u er later in 2020 veel meer over: houd ons in de gaten! 

 

 

Peter van Griensven

06-22281232
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?