Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilliger 'Bezoek thuis' met levenservaring

We zoeken een vrijwilliger die in de eigen buurt bij mensen thuis een bezoek wilt brengen en soms even samen gezellig ergens koffie wilt gaan drinken. Goede coaching en opleiding wordt geboden.

De bezoekvrijwilliger heeft 1 of meer vaste 'gasten' van de Zonnebloem die hij/zij een of meer keren per maand thuis bezoekt. Daaraan gaat een zorgvuldige selectie van zowel gast als vrijwilliger vooraf.

De vrijwilliger moet goed kunnen luisteren en sociaal vaardig zijn. De gast moet niet de verwachting hebben dat er 'zorg' verleend wordt of het huishouden doet.

Het volgen van aanvullende cursussen wordt toegejuichd en mogelijk gemaakt. U krijgt ook goede coaching van een ervaren vrijwilliger-coordinator. Doorstroming naar die functie is tevens mogelijk.

Info en reactie bij:

marian.verver@zonnebloem.nl (districtshoofd De Zonnebloem Rotterdam) 

Daniel Hengstmengel

0612795198
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken