Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Rotterdam zoekt lokale bestuursleden

Iets voor jou? Werk jij graag aan concrete activiteiten? Ben je handig in het organiseren en coördineren? En wil je in een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen met een lichamelijke beperking?

Er zijn vacatures in verschillende delen van de stad en voor verschillende functies:

  • Als voorzitter denk je mee over beleid, je leidt vergaderingen en bent een bindende factor in de afdeling.
  • Als secretaris ben je de spin in het web. Je bent computervaardig, accuraat en iemand die het leuk vindt veel contacten te hebben.
  • Als penningmeester ben je cijfermatig ingesteld en beheer je de financiële administratie.
  • Als bestuurslid Bezoekwerk coördineer je het huisbezoek en zorg je voor een goede match tussen vrijwilliger en deelnemer
  • Als bestuurslid Activiteiten bedenk en coördineer je diverse kleine en grotere uitstapjes in de buurt.

Als bestuurslid werk je in een team, je staat er niet alleen voor. Levenservaring en ‘het hart op de goede plek’ vinden we belangrijk. De Zonnebloem biedt ook veel gelegenheid om cursussen te volgen op bestuurlijk vlak maar ook over thema’s als eenzaamheid. En verder hebben we landelijk een uitgebreid aanbod van activiteiten waar je gebruik van kunt maken. 

Contact

Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Jorien Ouweneel, districtshoofd. We bespreken dan of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Email: marian.verver@zonnebloem.nl Mobiel: 06-46268903

Daniel Hengstmengel

0612795198
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken