Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

BINGOMIDDAG.

dsc04439ajpg

De voorzitter opent de Bingomiddag.

Op 22 september hebben we, voor de eerste keer dit jaar, een Bingomiddag georganiseerd. Het vervoer en ook in de zaal alles Corona- proef.

Zoals altijd hebben we de Bingomiddag gehouden bij onze vaste locatie, Brasserie “De Zeester” op Gorishoek.

Het was een boodschappen Bingo en in totaal hadden 31 gasten en 7 vrijwilligers zich opgegeven. De Bingo begon om 14.00 uur en het werd een gezellige middag. Het was ons vooral te doen om onze gasten, die door het Corona virus al een hele tijd thuis zitten, een gezellige middag te bezorgen. Daar zij we, gezien de positieve reacties, goed in geslaagd. Bij binnenkomst kregen onze gasten een bakje koffie of thee en tussen de Bingorondes door nog 2 consumpties.
Rond 16.00 uur was de Bingo afgelopen en na nog een drankje hebben we de gasten weer terug gebracht naar huis. Niet een uitgezonderd vond het een gezellige middag en waren erg blij dat ze er weer eens uit waren geweest.
Wij, De Zonnebloem afdeling Scherpenisse e.o., kunnen terug kijken op een zeer geslaagde middag en we hebben een aantal van onze gasten even uit de sleur van het thuiszitten kunnen halen.

 
 
What do you want to do ?
New mail

Peter Suurland

06-53526962
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken