Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sjaan Schellekensdag

Zonnebloem afdeling

In samenwerking met de vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Schijndel nodigt de 27 mc club " de Brekers" u uit voor deze dag.

In samenwerking met de vrijwilligers van de Zonnebloem afd Schijndel nodigt de 27 mc club " de Brekers" gasten uit voor een spectaculaire middag vol zang en dans.

Deze middag werd verzorgd door medewerkers van Inspiration Point te Valkenswaard. De gasten genoten stuk voor stuk van deze glamorous middag met steeds weer wisselende kostuums, muziek en dans van modern tot meezingers tot musicalklassiekers. De gasten werden verleid tot een dansje en een polonaise soms tot hilariteit van een ieder.

Na afloop van deze wervelende show werd er door de medewerkers van Inspiration Point de soep verzorgd. Daarna namen de vrijwilligers van de Brekers en de Zonnebloem de klus over en serveerde een koffietafel met broodjes en roggebrood met zult. Met name van deze laatste lekkernij werd volop genoten.

Nadat iedereen bedankt was voor de heerlijke middag trokken de gasten weer huiswaarts om nog even na te genieten in de avond die voor ze lag.

Wanneer het financieel allemaal weer wil lukken, hopen de gasten volgend jaar wederom op zo'n spetterende middag.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Eric van der Pol

073-6894735
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?