Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Schijndel zoekt vrijwilligers

De Zonnebloem afdeling Schijndel is met name op zoek naar bezoekvrijwilligers en een voorzitter.

De Zonnebloem Schijndel is op zoek naar vrijwillig(st)ers Bij de Zonnebloem draait het om mensen met een fysieke beperking. Wij brengen mensen bij elkaar zodat onze gasten maar ook u als vrijwilliger volop van het leven kunnen genieten. Daarbij denken wij in oplossingen. Er kan zoveel meer dan men denkt! Als vrijwilliger kun je je op veel manieren inzetten, doen wat jij leuk vindt, wanneer je tijd hebt. Je kunt bijvoorbeeld bij iemand op bezoek gaan, samen erop uit gaan, activiteiten organiseren maar je kunt ook plaats nemen in het bestuur. Soms kan een kleinigheid van jou iets groots/waardevols betekenen voor een ander. Dit laatste is van grote waarde! Wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger en gezonder zijn? Natuurlijk sta je bij de Zonnebloem niet alleen. Je krijgt ondersteuning van je collega-vrijwilligers, je kunt cursussen en workshops volgen. De Zonnebloem vergoed de kosten en je bent eveneens goed verzekerd. Voor de afdeling Schijndel zijn wij naarstig op zoek naar een voorzitter en diverse vrijwilligers die onze gasten willen bezoeken. Wanneer u nu denkt, dit is iets voor mij, meldt u dan aan bij Jeannine van Kaathoven Telefoonnummer 073 543 0799 Meer inlichten kunt u natuurlijk ook krijgen via www. zonnebloem.nl

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Eric van der Pol

073-6894735
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?