Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rabobank Hart voor elkaar

In het Brabants Dagblad een artikel m.b.t. "Hart voor elkaar actievan de Rabobank." Rabobank Hart van de Meierij maakt geldprijzen Hart voor Elkaar bekend


SCHIJNDEL/SINT-MICHIELSGESTEL/BOXTEL/HAAREN - De voedselbank Boxtel, Sint-Oedenrode en Haaren krijgt het hoogste bedrag uit de prijzenpot van 100.000 van Rabobank Hart voor Elkaar.

De voedselbank krijgt in totaal 2.289 euro van de Rabobank. Op nummer twee eindigde Bestrijding Eenzaamheid Ouderen uit Sint-Oedenrode, derde werd Hartwacht uit Sint-Michielsgestel. De Zonnebloem in Schijndel krijgt het meeste geld van de Schijndelse deelnemers; zij krijgen van de Rabobank 1.037 euro. In totaal brachten 27.301 mensen hun stem uit. Zij konden kiezen uit 220 instellingen, stichtingen en verenigingen.

 

Hartelijk dank aan onze stemmers.!!!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Eric van der Pol

073-6894735
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?