Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Arrangement Culturele middag

21 februari 2015 vanaf 13:30 uur

Een reprise van vorig jaar! Goede wijn behoeft immers geen krans. Dus we gaan weer met touringcar naar Vledder voor diner en concert! Het belooft weer een zeer afwisselen

Hierbij presenteren we het programma: 
CONCERT:            “DIE DORFPLATZ MUSIKANTEN”Op locatie “Hotel Brinkzicht” in Vledder vindt dit volledige arrangement plaats, dus concert en diner op een plaats!                       13.30 uur: Vertrek St. Nyk: Af Kade per touringcar.                       15.00 uur: Aanvang concert. De kapel speelt een                                       afwisselend programma (walsen, polka’s,                                       marsen, solowerkjes en ook is er zangduo).                                       In pauze: koffie of thee met eigen gebak.                        17.30 uur: Aanvang diner.                        21.00 uur: Aankomst St. Nyk!
 


Anjo Dekker

0513-432193
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?