Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fietstocht naar Rome en Vaticaanstad

25 februari 2015 vanaf 14:00 uur

Verteller neemt u mee en laat beelden zien van de fietstocht langs de Middellandse Zee. Oude bodemvondsten uit de tijd van de Etrusken kom je hier overal tege


Verteller neemt u mee en laat beelden zien van de fietstocht langs de Middellandse Zee. Oude bodemvondsten uit de tijd van de Etrusken kom je hier overal tegen. Dan ga je de laars van Italië in en kom je bij de talloze bezienswaardigheden in de eeuwige stad. In Rome kom je eigenlijk alleen maar historie tegen, dus een presentatie door verteller van deze rijkdom! Het Vaticaan met de Sint Pieter-basiliek, de Friezenkerk en nog veel meer kerkjes. De Trevi-fontein, het Pantheon en het Colloseum mag niet worden gemist. Ze worden allemaal aangereikt middels door de verteller zelf gemaakte opnamen.Door: Hans Molema.Anjo Dekker

0513-432193
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?